ارائه گزارش یکساله پیشرفت انجمن اتیسم ایران با همکاری بانک پاسارگاد با رویکرد مسئولیت اجتماعی یکپارچه

چرا پنجره؟

اُتیسم همچنان برای بسیاری ناشناخته است و یک اختلال عصبی تکوینی با وجود مشکلات جدی در تعاملات اجتماعی و ارتباطات کلامی و غیرکلامی با وجود رفتارهای تکراری و علایق محدود فرد است. عموماً اتیسم را “درخودماندگی” می‌دانند. آشنایی همه مردم با این اختلال بسیار محدود و مسیر خانواده‌های افراد اُتیسم راهی دشوار و طولانی است. آنها همواره با کوهی از مشکلات دست‌وپنجه نرم می‌کنند و همیشه با نگرانی و احساس تنهایی، خود را بدون پشتیبان و همراه می‌دانند. هنوز خیلی از خانواده‌ها باور ندارند که فرزندشان اتیسم دارد و با نگرانی وآشفتگی ذهن، روزهای خود را شب میکنند و به انتظار نشسته‌اند تا فرزندشان با معجزه ای در سنجش مدرسه قبول شود.

اما با حمایت پایدار و ادامه‌دار انجمن اتیسم ایران به همراهی گروه مالی پاسارگاد پنجره‌ای باز شد تا با ارائه خدمت به بیش از 500 خانواده در سراسر ایران قدمی مهم و تاثیر‌گذار ایجاد گردد.ما امیدوارم با گشایش این پنجره دیگر هیچ کودک زیر هفت سالی در خانه نماند. ونور امیدی در دل خانواده‌ها یشان ایجاد گردد.خدا را شاکریم طبق گزارش های تکمیل شده در واحد آکادمی انجمن پیشرفت کودکان اتیسم با حمایت شکل گرفته بسیار محسوس بوده است.

دومین رویداد پنجره‌های انجمن اتیسم ایران

20 خرداد ماه 1403 با حضور همراهان و حامیان گروه مالی پاسارگاد و جمعی از خانواده‌های دارای کودکان اختلال اتیسم با رویکرد ارائه گزارش یکساله همکاری های مشترک در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و اهمیت آن در سالن اجتماعات ساختمان هزاره بانک پاسارگاد برگزار شد.

این مراسم با ایراد سخنرانی آقای دکتر قاسمی مدیر عامل محترم بانک پاسارگاد آغاز گردید. وی خاطرنشان کرد: مسئولیت اجتماعی در بانک پاسارگاد از دیروز تا امروز بسیار پر اهمیت بوده و نگاه کلیه پرسنل بانک به کمک تعریف مشخصی دارد.وی افزود: جامعه اتیسم ایران بیش از نیاز مالی، نیازمند فعالیت‌های تخصصی و امکانات آموزشی، پزشکی و حمایتی هستند، و هرچه کودکان در سن پایین‌تر شناسایی شوند و تحت آموزش و برنامه‌های حمایتی قرار گیرند، بهتر می‌توانند این اختلال را پشت سر بگذارند.

در ادامه آقای دکتر سقایی مشاور استراتژیک و راهبردی انجمن اتیسم ایران، ارائه‌ای با موضوع نگاه بلند مـدت، کارهای زیربنایی، گام‌ های بـزرگ، الگو سازی در انجمن اتیسم ایران مطالب خود را برای حاضرین بیان کردند.

سپس آقای دکتر جوانمردی مدیر عامل محترم هلدینگ فناپ در ادامه برنامه به عنوان نماینده گروه مالی پاسارگاد سخنان خود را با اشاره به اقدامات فناپ در ایجاد زیرساخت‌های فناورانه مورد نیاز انجمن و ایجاد سامانه رجیستر و ثبت اطلاعات و کارت احراز هویت خانواده اتیسم و نیز راه‌اندازی زیرساخت خدمات مشاوره آنلاین (هلپ‌لاین) برای دسترسی به شبکه متخصصان از جمله اقدامات فناپ در این همراهی آغاز داشتند.و در ادامه افزود: ‌ما تلاش کردیم که به معنای واقعی کلمه، فناوری در خدمت حل مشکلات اعضای جامعه اتیسم باشد. ما این را یک فرصت و نعمت می‌دانیم و امیدواریم در تمامی مسیر در کنار انجمن با همین نگاه با قلب‌مان کار کنیم؛ چرا که ممکن است بسیاری از فعالیت‌ها در یک بنگاه اقتصادی تصویر مالی نداشته باشد اما آنچه که دوام بنگاه‌های بزرگ را تضمین می‌کند زیست ارزش‌های آنها است و نگاهی است که به جامعه و اولویت‌هایشان دارند.

در ادامه آقای دکتر توکلی معاون آموزش، توان‌بخشی و سلامت خانواده انجمن اتیسم ایران با ارائه گزارش یکساله از اسفند سال 1401،با طرح توانبخشی 502 کودک زیر هفت سال آغاز و با راه‌اندازی خانه‌های امید در دستور کار قرار گرفت و خدماتی چون کار درمانی حسی و حرکتی،‌ مداخلات شناختی، گفتار درمانی، رفتار درمانی، بازی درمانی و… به این کودکان ارائه شد.با کمک گروه مالی پاسارگاد خانه های امید در شرق تهران و خیابان نیروی هوایی خانه امید شماره 4 و در جنوب تهران و محله نعمت‌آباد کلینیک خانه امید شماره 5 راه‌اندازی شد. لازم به ذکر است در جنوب شهر تهران اصلا کلینیکی دایر نبوده و هیچ درمانگر و متخصص در آنجا حضور نداشت، حتی وزارت بهداشت و بهزیستی هم در جنوب شهر برنامه‌ای تا امروز برای ساخت مرکزی جهت توانبخشی و راه اندازی تدوین نکرده است

در خاتمه مراسم از تمامی حامیان محترم گروه مالی پاسارگاد که از سال گذشته پشتیبان کودکان زیر هفت سال انجمن اتیسم ایران بودند با اهدای تندیس قدردانی و تقدیر شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *