- مرکز مشاوره تلفنی اتیسم
- ۰۲۱-۴۸۰۸۵۰۰۰
- هر روز از ساعت 8 الی 16:30
نخستین جشنواره اعطای نشان نیکوکاری با هدف ترویج و گسترش کار تخصصی و حرفهای در فعالیتهای نیکوکارانه، معرفی الگوهای برتر حوزه نیکوکاری و تجلیل از تشکلهای خیریه برتر امروز ۴ دیماه برگزار شد و در مراسم اختتامیه این جشنواره مؤسسات منتخب در سطوح ملی، استانی و شهرستانی معرفی و تجلیل شدند.
در این مراسم که با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف امور خیریه، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور، سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، سید محمد بطحائی، معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی برگزار شد، ۲۴ مؤسسه برتر در زمینه نیکوکاری معرفی شدند.
لزوم توجه به توسعه جغرافیایی در امر خیر
سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه امروز شاهد یکی از جدیترین اقدامات در امر ساماندهی خیر جمعی هستیم گفت: این جشنواره در ترویج نیکوکاری بسیار نقش آفرین است و به نوبه خودم از برگزارکنندگان این برنامه سپاسگزارم.
وی اظهار کرد: بهزیستی بیشترین تشکل مردمی در امور خیریه را مجوز داده و اعطای مسئولیت کرده است و اکنون بیش از ۲۰ هزار مؤسسه و انجمن در امر خیر و خدمات رسانی در امور ژنتیک تا حمایت از سرپرستان خانوار فعال هستند.
حسینی افزود: ما در بهزیستی چند موضوع را میخواهیم پیش ببریم. در مجوز دهی گاهی کندیهایی داریم که باید سرعت بخشیده شود، دیگر اینکه معتقدیم اگر ۲۰ هزار تشکل خیریه مردمی داریم توانمندسازی تشکلها بیش از هرکس توسط خود تشکلها باید اتفاق بیافتد که شیوه نامه آن در حال تدوین است نکته سوم اینکه به دنبال توسعه موضوعی کار خیر هستیم. در عرصه علمی و آموزش و پرورش علاوه بر مدرسه سازی، مدرسه یاری، توان یاری و استادیار و … را در نظر داریم.
وی با تاکید بر اینکه باید علاوه بر توسعه موضوعی، توسعه جغرافیایی در امر خیر را مد نظر قرار دهیم، عنوان کرد: برندسازی نیز باید توسعه یابد و در نهایت شبکه سازی امر مهمی است که در توسعه کمی و کیفی کار خیر مؤثر است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه هر شخصی در این مسیر گام بگذارد از «خشت تا بهشت» در مسیر فضیلت گام گذاشته و برنده است، تصریح کرد: امروز اگر ۲۶ مؤسسه برتر در امور خیریه انتخاب شده اند، ۵۴ درصد این ها از مؤسسات بهزیستی هستند، امید است در این زمینه بیش از پیش توفیق یابیم.
سپس دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان ضمن تقدیر از دست اندرکاران این برنامه گفت: یکی از مشکلات حوزه نیکوکاری دستگاههایی هستند که باید بستر را فراهم کنند، مشکلات از صدور مجوز شروع میشود. در حوزه ورزش و مدرسه سازی بزرگترین مشکل بحثهای حقوقی است، به عنوان مثال زمینی در نظر گرفته میشود تا خیری ساختمانی در آن بنا کند متأسفانه به دنبال این موضوع در موارد متعدد مسائل حقوقی از مالکیت تا موارد دیگر مطرح شده، مانند این نمونه در مدارس زیاد داریم که مشکل وراث دارند.
وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: در این جلسه در مورد جامعه اتیسم صحبت شد، بی تردید بچهها و خانوادههای درگیر این موضوع، خیلی سختی میکشند، امید است طرحی ارائه دهیم که به این خانوادهها کمک کنیم.
وی تصریح کرد: نقش خیران در توسعه وزارت ورزش قابل انکار نیست و کمک شایانی به سلامت جسمی و روانی جامعه خواهد کرد و از این حمایتها استقبال میکنیم، قطعاً با همکاری یکدیگر میتوانیم افقهای روشن برای ایران عزیزمان رقم بزنیم.
همچنین در این مراسم از انجمن خیریه اتیسم ایران با اهدای تندیس و لوح یابود درحوزه خدماتی و حمایتی به پاس سالها تلاش و حمایت از جامعه اتیسم تقدیر به عمل آمد. در این مراسم سعیده صالح غفاری مدیرعامل انجمن اتیسم ایران پس از دریافت جایزه با اشاره تولد یک کودک اتیسم در میان 50 عدد تولد در کشور این اتفاق را پر اهیت خواند و از وزیر ورزش و جوانان خواست که به ورزش بزرگسالان اتیسم با نگاه ویژه توجه گردد.وی افزود:من نماینده مادران بزرگسالان طیف اتیسم هستم .وی درخواست داشت تا خیرین و حامیان پر مهر کشور برای ساخت مراکز نگهداری به کمک خانوادههای اتیسم برای ساخت مرکز جامع اتیسم آستینها را بالا بزنند.
دفتر مرکزی: تهران، بزرگراه ستاری جنوب، خیابان لاله شرقی، پلاک ۸
تلفن: ۴۸۰۸۵۰۰۰-۰۲۱
همه روزهای هفته از ساعت ۸ الی 16:30
ایمیل: info@irautism.org
تمام حقوق این وبسایت متعلق به «انجمن اتیسم ایران» میباشد. پشتیبانی توسط بهیدو