به گزارش روابط عمومی انجمن اتیسم ایران ،در جلسه با حضور آقای قاسمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و معاونین ایشان و انجمن های فعال اتیسم در سراسرکشور ، ضمن مطرح کردن چالشهای مختلف خانواده ها و دانش آموزان همچون (آموزش ناکافی معلمان، کادر درمان، چالش های سنجش، مشکلات در مدرسه عادی و طرح تلفیق، نقش والدین در آموزش ها و کمبود مادریار، محتوای آموزشی، استفاده از پتانسیل مراکز جامع اختلال یادگیری و ارجاعات برای اتیسم، استفاده از فضای خالی مدارس در شیف عصر، کمبود نیروی انسانی، آگاهی بخشی درخصوص دانش آموزان اتیسم، امکانات تفریحی و ورزشی، مناسب نبودن مدارس اتیسم و…) توسط نماینده های خانوادههای اتیسم، نمایندگان انجمن های فعال اتیسم در سراسرکشور و انجمن اتیسم ایران مطرح گردید.
اقای دکتر قاسمی ضمن قبول وجود چالش ها و کمبود ها برای دانش اموزان اتیسم افزود: به صورت ویژه در بخش فضای فیزکی، تجهیزات، و نیروی انسانی باید با نگاه احیای اجتماعی با جدیدت تلاش کرد. تا در کنار انجمن ها این کمبود ها را برطرف کنیم.
وی افزود: بحث توانمند سازی خانوادهها از جمله سرفصل های مورد تایید این سازمان است. برگزاری جلسه های تخصصی در هرکدام از حوزه ها نیز به منظور رسیدن به راهکار عملیاتی و اجرایی لازم و ضروری است.
لازم به ذکر است که در جلسه ای که اول بهمن ماه با حضور انجمن های اتیسم بیست و یک استان صورت گرفت، آقای دکتر برقی، شنونده تمامی مشکلات دانش آموزان اتیسم در سراسر کشور بودند و قول همکاری وِیژه دادند.
ما در انجمن اتیسم ایران امیدواریم با ایجاد جلسات مشترک و با همراهی خانواده ها و همچنین انجمنهای اتیسم سراسر کشور بتوانیم با پیگیریهای مداوم گامی موثر در جهت تسهیل موارد مطرح شده برداریم.تا یک به یک مشکلات جامعه اتیسم از سد راه برداشته شود.