- مرکز مشاوره تلفنی اتیسم
- ۰۲۱-۴۸۰۸۵۰۰۰
- هر روز از ساعت 8 الی 16:30
1.با یک روانپزشک باتجربه مشورت نمایید. واکنش کودک دارای اتیسم به دارو همانند واکنش کودکان عادی نیست. استثناهای موجود درطب وغیر قابل پیش بینی بودن واکنش افراد نسبت به داروها واثرات مختلف دارو، مواردی هستند که باید خانواده به آن توجه کنند. باید خانواده به تغییرات فرزند خود دقت نموده وموارد مشاهده شده را با یک روانپزشک متبحر در درمان اوتیسم مطرح نماید. بدین ترتیب روانپزشک مقدار مناسب دارو را تجویز کرده ونحوه صحیح مصرف آن را به والدین توضیح دهد.
2.باید والدین از روانپزشک کودک در مورد تغییراتی که به وسیله این داروها ایجاد می شود، آگاهی یابند وبدانند وجود چه علائمی نشانگربروز مشکل است و آیا قبل از شروع مصرف دارو، به آزمایش خاصی نیاز است یا خیر؟ در صورت مثبت بودن جواب این پرسش، آیا باید در حین مصرف دارو آزمایشات اولیه تکرار شود یا خیر؟
3.مصرف دارو از میزان کم شروع شود. به این دلیل که با افزایش میزان مصرف دارو، شدت و میزان عوارض جانبی آن ها نیز زیاد می شود، متخصصان باید کمترین میزان داروکه موثرنیز باشد را تجویز نمایند.
4.از اثرات داروها وغذاها بر یکدیگر آگاهی کسب شود. همچنین روانپزشک باید از هرنوع داروی دیگری که کودک مصرف می کند (مانند قرص های سرما خوردگی، ویتامین ها،مکمل های غذایی) آگاه باشد و والدین باید از متخصص بپرسند آیا دارو و یا غذای خاصی وجود دارد که مصرف همزمان آن با داروی تجویز شده برای کودک تداخل ایجاد کرده و مشکل زا باشد؟
5.باید خانواده بروشور دارو را مطالعه کنند ودر مورد موارد ذکر شده درآن با متخصص صحبت نمایند.
منبع:
telegram.me/autismf
دفتر مرکزی: تهران، بزرگراه ستاری جنوب، خیابان لاله شرقی، پلاک ۸
تلفن: ۴۸۰۸۵۰۰۰-۰۲۱
همه روزهای هفته از ساعت ۸ الی 16:30
ایمیل: info@irautism.org
تمام حقوق این وبسایت متعلق به «انجمن اتیسم ایران» میباشد. پشتیبانی توسط بهیدو