انجمن اتیسم ایران وارد «فاز ۲» می‌شود

انجمن

در تاریخ  ۲۵/بهمن/۹۷ ، جلسه‌ای با حضور هیات امنای انجمن اتیسم ایران، همکاران انجمن و برخی از خانواده ها در سالن همایش بیمارستان آتیه تهران ، برگزار شد .
در این جلسه پس از پخش قسمت‌هایی از فیلم اختلالی بنام اتیسم ، جناب آقای خدادادی ، مشاور انجمن اتیسم ایران ، گزارشی از ساختار جدیدی که برای انجمن طراحی شده است را تبیین نمودند که مورد استقبال همه‌ی حضار قرار گرفت .
امید بر آن است ، با اجرایی شدن این ساختار ، تحولی چشمگیر در روند رو به رشد انجمن اتیسم ایران ، شاهد باشیم .

فاز ۲ چه معنایی دارد؟

انجمن اتیسم ایران در سال‌های گذشته ، اقدام به برپایی و شکل دادن به تشکل خود نموده تا بتواند روی پای خود بایستد و امکان چانه‌زنی در سطوح بالای ارکان دولتی را داشته باشد که تا حدود زیادی هم موفق بود . اتیسم را در سطح وسیعی به عامه مردم شناساند و حرکت های خوبی را هم اجرا نمود . این مرحله چنان با دشواری‌ها و گاها کم تجربگی همراه بود که با معضلاتی هم همراه گشت . این مشکلات ، نارضایتی‌هایی را بوجود آورد که گاها ، تلاش‌های مفید انجمن را نیز تحت شعاع قرار داد . برخی از توقعات و نقدهای منصفانه جامعه‌ی هدف دیده نشد و شاید آن ، بدین دلیل بود که بیشتر تلاش‌های اهالی انجمن روی استقرار آن معطوف ‌شده بود .
با این همه ، انجمن اتیسم ایران بلاخره روی پای خود ایستاد و به این نتیجه رسید که حالا هنگام بالندگی است و بالطبع سازمانمند کردن این ساختار و همراهی بیشتر خانواده ها الزامیست .
انجمن از یکی از متخصصین برپایی انجمن‌های پویا ، دعوت به همکاری نمود تا ساختار انجمن را با توجه به استاندارهای بومی شده جهانی ، سازمانمند نماید(خلاصه انکه ، فرض بفرمایید ، سوپر مارکتی راه‌ اندازی کردید که با کم و کاستی هایی همراه بوده است لیکن ، حالا می‌خواهید پس از جا افتادن ، خود را به یک هایپر مارکت تبدیل کنید و این بسیار نیکوست).
از مزیت های این عمل آن است که:

اولا ، هیات مدیره و هیات رئیسه دقیقا با یک ساختار کاملا علمی روبرو خواهند بود.
دوما ، قدرت چانه‌زنی با دولت بالاتر خواهد رفت.
سوما ، جامعه هدف یعنی خانواده ها دقیقا خواهند دانست ، انجمن چه وظایفی را برای خود تعریف کرده است ، چه می‌خواهد انجام دهد و چه کارهایی را نمی‌خواهد و یا نمی‌تواند انجام دهد . حالا خانواده ها می‌دانند چه چیزی را باید از انجمن طلب کنند.
چهارم آنکه ، اعمال سلیقه‌های فردی و یا گروهی ، تحت شعاع ساختار سیستماتیک قرار می‌گیرد و از هرز رفتن منابع مالی و انسانی جلوگیری می‌شود .

در نهایت باید گفت انشالله اگر، همه چیز بخوبی پیش برود، خانواده‌های دارای فرزند اتیستیک، از خدمات بهتر و قدرت چانه زنی بیشتر، برای درخواست مطالبات‌شان از مراجع قانونی، بهره‌مندخواهند شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 12 =